lunes, 28 de mayo de 2012

viatge de fi de curs

En el viatge de fi de curs anirem a Granada a Andalusia. El 1r dia abans d'arribar a Granada anem fer dos parades una per a esmorzar i l'altra en la serra de Huetor per a menjar. En la serra de Huetor anem fer una ruta molt llarga també anirem a Port Llop on una xica ens va explicar la flora i la fauna que es trobava allí. Després de volta a l'autobús i arribada a Granada i instal·lació en l'hotel. Una vegada instal·lats, dutxats i arreglats tots al holl, on havíem quedat a una hora exacta per al sopar i la velada de després.

El segon dia de viatge visitarem el Parc de les Ciències, que és molt guai i en l'entrada hi ha un avió molt bonic que m'ha agradat molt. Després podíem comprar algun record del Parc de les Ciències. Y una altra vegada a l'hotel a donar-nos una dutxa i baixar a sopar. Després del sopar vam fer argila i jo vaig fer un jugador de bàsquet fent un mat.

El tercer dia va ser molt divertit ja que pujarem a Sierra Nevada i encara quedava un poquet de neu. Va ser molt divertit ja que vam fer una guerra de boles de neu i no ho passem genial. Vam ser a l'hotel a menjar clar que abans vam haver de passar per les habitació per a canviar-nos de roba. A la vesprada anirem a soc on hi havia moltes botigues i comprarem regals per a portar a casa.

El divendres va ser el nostre quart i últim dia, vam haver de matinar molt perquè ens donera temps a veure la Catedral i l'Alhambra. La Catedral m’agrada molt, tènia uns mosaics preciosos i els monitors no ho van a explicar tot molt bé. Després de la Catedral ens vam anar a l'Alhambra, però abans prenem un gelat ja que cap a una calor enorme. L'Alhambra i l'Alcassaba són impressionants.

De tornada per a casa, quan estàvem en l'autobús M. Carmen ens va donar un diploma a cada un i també un diploma per a la nostra habitació per ser la 'mes sorprenent'. També ens va regalar una llibreta per a fer u diari. Ha sigut un viatge molt bonic i m'ho he passat molt bé. Gràcies M. Carmen per este viatge tan bonic.

Te trobaré molt a faltar.

Fi